Select Page
Reactiv Brand Integration and Interior Design

A production studio needed a space that invites their clients in while giving them a sense of their work and brand.

At the entrance, the frosted glass graphic hinted at a projector streaming Reactiv’s completed projects on the wall directly behind the door. This way, guests are slowly introduced to the work even before stepping foot in the office.

The concrete floors needed a way to communicate the location of the two separate screening rooms. Since bubbles were present in the logo, we made them come off the ‘I’ in the name in the two brand colours – blue and green. Following each colour leeds you to the corresponding blue or green room, becoming an integrated wayfinding system.

Once again using the bubbles, we designed a wall that was playful and interesting but had a technological side to it – all important concepts to the company. The wall was not completely solid, allowing a person in motion to make out the room behind it, while still allowing for enough privacy for the occupants.

Reactiv Brand Integration and Interior Design
Reactiv Brand Integration and Interior Design
Reactiv Brand Integration and Interior Design
Reactiv Brand Integration and Interior Design

Credits:
Done while at LUX Design
Client: Reactiv Studio